Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 2,5 godine

VIDEO Svijetu pokazala novo lice i duh kojeg nije slomila niti strahota koja joj se dogodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka je dvije i pol godine živjela za dan kad će ponovno u ogledalu moći vidjeti svoje lice. Masku je skinula pred televizijskim kamerama.

Čak 30 mjeseci trajala je agonizirajuća rekonstruktivna operacija koju je Dana Vulin iz Pertha morala proći. Preko 30 zahvata i dvije i pol godine bile su potrebne da se 28-godišnja Vulin opet može pogledati u ogledalo i vidjeti svoje lice.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Njezino lice, kao i dvije trećine tijela stradali su u incidentu koji se dogodio još 16. veljače 2012. godine, u kojem ju je zapaljivom tekućinom polila i zapalila Natalie Dimitrovska, koja je bila ljubomorna što je Vulin razgovarala s njezinim suprugom na jednoj zabavi. Htjela je uništiti njezino lijepo lice pa ju je zapalila u njezinom vlastitom domu, prenosi Daily Mail.

Evo što je Vulin rekla pred kamerama što očekuje od drugih da vide kad pokaže svoje lice.

"Nadam se da će svi vidjeti snagu, moć, sampouzdanje, samopoštovanje, hrabrost i odlučnost. Nadam se da će vidjeti i ožiljke jer su oni sada dio mene i da će vidjeti novu Danu. Ja samo tko jesam i to je to", poručila je Culin.

Pogledajte u priloženom videu trenutak kad je skinula masku s lica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene