Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavala kći

VIDEO: Skočila kroz prozor da spasi kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnja djevojčica pala je kroz prozor, a njezina majka nije dvojila sekunde već je bez razmišljanja skočila za svojom kćerkom.

Očevici kažu kako je prošli petak malena djevojčica pala kroz prozor trećeg kata stambene zgrade, na kojem nije bilo sigurnosne ograde, piše Reuters. Dvogodišnjakinja je pala na nadstrešnicu balkona drugog kata i ozlijedila glavu. Majka je dolazeći kući vidjela svoju kćer, krenula joj što brže pomoći te i sama skočila kroz prozor za njom.

Pročitajte i ovo Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor u bolnici je Strava kod susjeda: Beba pala kroz prozor s drugog kata u vrtiću Slika nije dostupna Uspješno se oporavlja Dječak koji je preživio pad s majkom odselio iz Pule

Na nadstrešnici balkona majka i kćer čekale su vatrogasce 15 minuta. Majka je pri skoku kroz prozor ozlijedila obje noge, a djevojčica glavu pa su obje zadržane na bolničkom liječenju. 'Pala je na sam rub nadstrešnice balkona, a ja sam skočila za njom da ju spasim. Obje smo imale puno sreće', ispričala je Kineskinja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene