Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudi u panici bježe

VIDEO: Sigurnosne kamere zabilježile potres u Čileu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su snimke sigurnosnih kamera postavljenima na raznim zgradama u Čileu za vrijeme potresa.

Čileanske vlasti objavile su niz snimki koje su zabilježile sigurnosne kamere tijekom potresa u središtu zemlje. Kada je počeo potres, kamere u Santiagu energično su se tresle. U Valparaisu, sigurnosne kamere u hotelu zabilježile su panične trenutke u kojima su se našli gosti i osoblje hotela koji su trčali hodnicima i predvorjem, dok se ruše stvari s polica, a na zidovima njišu slike, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

>> Više od 300 mrtvih u Čileu, tsunami prošao većim dijelom Pacifika

Jedan od najsnažnijih potresa uništio je oko 1,5 milijuna domova, urušile su se mnoge ceste i nadvožnjaci. Prema posljednjim informacijama, u potresu jakosti 8,8 po Richteru, poginulo je 300 osoba. Hipocentar potresa zabilježen je na dubini od 59,4 km, 99 km jugozapadno od čileanskog grada Talca i 117 km sjeverno od Conceptiona. Iako je, kao posljedica potresa, oglašena uzbuna za tsunami, veće štete nisu zabilježene. Tsunami s valovima do maksimalno 1,5 metra prošao je Havajima, Australijom, Novim Zelandom, Kamčatkom i Japanom.

U priloženom videu možete pogledati što su zabilježile nadzorne kamere tijekom potresa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene