Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je objavljena snimka poljskog senatora Krzysztof Piesiewicz u društvu prostitutki, on je sam ustvrdio kako je njegova politička karijera gotova.


Na snimci se vidi kako 64-godišnji poljski političar Krzysztof Piesiewicz u društvu prostitutki, obučen u haljinu šmrče bijeli prah. On tvrdi da su ga ovom video snimkom ucjenjivale prostitutke koje su ga i snimile. Prilikom boravka s prostitutkama nosio je bijelu haljinu s cvjetićima, ležao je na kauču, dok ga je jedna šminkala. Osim toga vidi se kako šmrče bijeli prah za koji prostitutke kažu da je kokain, a on tvrdi da se ne radi o kokainu već o lijeku.

Vezani članci Koronavirus u Poljskoj Dnevni broj novozaraženih veći nego na vrhuncu epidemije u studenom: "Nije isključeno ponovno uvođenje ograničenja" Koronavirus u Poljskoj, ilustracija Za ulazak u ovu europsku zemlju uskoro ćete morati imati negativan test na koronu: "Na početku smo trećeg vala pandemije"

Senator priznaje da se družio s prostitutkama, ali napominje da su ga omamile kako bi snimile film i ucjenjivale ga. On im je dva puta platio za šutnju, a nakon toga sam otišao na policiju. ‘Ovo je grozno. Nikada u životu nisam iskusio ništa slično. Nikada mi se ništa slično nije dogodilo. Ovaj je incident uništio moju karijeru’, rekao je Krzysztof Piesiewicz.