Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Poljskoj

VIDEO: Senator s prostitutkama šmrče bijeli prah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je objavljena snimka poljskog senatora Krzysztof Piesiewicz u društvu prostitutki, on je sam ustvrdio kako je njegova politička karijera gotova.

Na snimci se vidi kako 64-godišnji poljski političar Krzysztof Piesiewicz u društvu prostitutki, obučen u haljinu šmrče bijeli prah. On tvrdi da su ga ovom video snimkom ucjenjivale prostitutke koje su ga i snimile. Prilikom boravka s prostitutkama nosio je bijelu haljinu s cvjetićima, ležao je na kauču, dok ga je jedna šminkala. Osim toga vidi se kako šmrče bijeli prah za koji prostitutke kažu da je kokain, a on tvrdi da se ne radi o kokainu već o lijeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeratno doba Rat je stvarna prijetnja, a Europa nije spremna, upozorava Poljska: "Doslovno svaki scenarij je moguć" Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve

Senator priznaje da se družio s prostitutkama, ali napominje da su ga omamile kako bi snimile film i ucjenjivale ga. On im je dva puta platio za šutnju, a nakon toga sam otišao na policiju. ‘Ovo je grozno. Nikada u životu nisam iskusio ništa slično. Nikada mi se ništa slično nije dogodilo. Ovaj je incident uništio moju karijeru’, rekao je Krzysztof Piesiewicz.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene