Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crveno i dehidrirano

VIDEO Unatoč upozorenjima razbila staklo na automobilu i spasila bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 40 minuta koliko je mala beba bila ostavljena sama u automobilu, slučajna prolaznica Angela razbila je prozor i spasila dijete koje je bilo vidno dehidrirano.

Angela Radtke, žena koja je zatekla malu bebu samu u autu na parkiralištu ispred jedne trgovine nije mogla ostati suzdržana unatoč tome što su joj ostali prolaznici govorili da ništa ne poduzima zato što bi mogla biti uhićena. Ona je svejedno razbila prozor od auta i spasila dijete koje je bilo crveno i dehidrirano.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Pokušala je naći oca u trgovini u Teksasu, ali bezuspješno, prenosi Mirror.  Na kamerama koje su kasnije pregledane vidi se da je otac ostavio dječaka bez nadzora 40 minuta.

Tragedija na spremanju zimnice: 3-godišnje dijete upalo u kotao vrele vode!

"Ostali prolaznici su se bojali bilo što poduzeti zbog toga jer su čuvari parkinga govorili da bi mogli biti uhićeni", pojašnjava Angela. "Nisam marila za to hoću li biti uhićena, cilj mi je bio spasiti dijete", nadodaje.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene