Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj strašan video prikazuje studenticu koju je 'progutao' plamen vatre nakon što je neiskusna konobarica ulila previše zapaljive tekućine u posudu za pečenje u samouslužnom restoranu.


20-godišnjakinja iz kineskog grada Heyanga s prijateljem je došla u samouslužni restoran u kojem gosti svoju hranu sami kuhaju. Tog su dana ona i prijatelj s fakulteta odlučili jesti roštilj.

Vezani članci Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Drama u Zagrebu: Izbio požar na obiteljskoj kući, troje ljudi ozlijeđeno U nesreći kod Šibenika poginuo motociklist (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 7 Crna subota na hrvatskim cestama: Dva motociklista poginula u nesrećama na Jadranu

Konobarica koja ih je tog nesretnog dana posluživala u restoranu je radila tek mjesec dana, a kako je rekla, do tog trenutka nikada sama nije mijenjala tekućinu u stolnom roštilju, piše Daily Mail.

Nesvakidašnji prizor: Autobus potpuno izgorio!

Do tada joj je šef dozvoljavao punjenje samo uz pratnju starijih kolega. Tog je dana stariji kolega imao slobodan dan, a ona je bila primorana napuniti roštilj sama.

Do buktanja vatre došlo je uslijed uljevanja zapaljive tekućine u roštilj čiji je plamen još uvijek gorio. Vatra je buknula tolikom snagom da je zapalila cijeli stol, ali i nesretnu studenticu.

Usljed šoka, konobarica je napravila kobnu pogrešku bacivši ostatak zapaljive tekućine na stol. Nesreća je bila neizbježna.

Gotovo 10 sekundi, 20-godišnja je studentica bila ovijena plamenom. Izvijala se na podu ne bi li ugasila vatru. Na poslijetku joj je kolega dotrčao u pomoć i ugasio vatru svojom majicom.

Instantno joj je pružena liječnička pomoć, zadobila je teže opekline po velikom dijelu tijela, glave i vrata. Policija istražuje slučaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook