Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve manje nade

VIDEO Prva potraga podmornice za nestalim Boeingom skraćena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robotska podmornica, koja je stigla kao 'pojačanje' u potrazi za olupinom nestalog Boeinga 777 Malaysia Airlinesa, morala je skratiti svoj prvi pokušaj potrage.

Bluefin-21 je poslan u pretraživanje dna u južnom dijelu Indijskog oceana, na mjestu gdje su prošlog tjedna zabilježena četiri signala kakve inače odašilju snimači leta, takozvane crne kutije.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Slika nije dostupna Nije imao.... Jedini je sumnjivac za nestanak malezijskog zrakoplova - Evo zašto!

No, podmornica je premašila svoju granicu operativnog dosega od 4.500 metara pa je vraćena na površinu. Ukoliko vremenski uvjeti dopuste, podmornicu se kasnije danas planira opet spustiti u ocean, piše BBC.

Crnoj kutiji istekla baterija? U potragu šalju podmornicu

Podsjetimo, avion u kojemu je bilo 239 putnika i članova posade nestao je 8. ožujka nakon što je iz Kuala Lumpura poletio za Peking. Iako olupina nije nađena, na temelju satelitskih podataka zaključilo se da se avion srušio u južnom dijelu Indijskog oceana, što je tisuće kilometara udaljeno od planirane putanje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene