Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Prevaranti vrebaju starce

VIDEO Zapamte PIN, uzmu karticu i kažu da bankomat ne radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija traga za prevarantima koji vrebaju starije građane te im otimaju kartice i na njih troše veće svote novca.

Policijski istražitelji iz Manchestera tragaju za drskim prevarantima koji oko bankomata vrebaju starije građane ne bi li im na prevaru otuđili karticu. Modus operandi im je sljedeći: kada vide PIN koji je osoba upisala u bankomat, kažu im kako bankomat ne radi te im otuđe karticu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> Kakva prijevara: Platili 700 funti za Appleove proizvode, a dobili...

Ubrzo nakon toga odlaze na neko prodajno mjesto na kojem kupuju skuplje stvari i plaćaju ukradenom karticom prije no što vlasnik shvati prevaru i prijavi banci i policiji.

Policijski službenici kažu kako im ova skupina prevaranata zadaje velike probleme jer nikako da ih uspiju locirati, no pustili su u javnost snimke i fotografije počinitelja te se nadaju skorom rješavanju slučaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene