Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitao stanovnike gdje se nalazi

VIDEO: Predsjednik sletio na cestu jer je ostao bez goriva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čileanski predsjednik Sebastian Pinera sletio je svojim helikopterom uz glavnu cestu u Cobquecuri jer je ostao bez goriva.

Amaterska snimka koju je objavio TV kanal Mega prikazuje Pineru, koji je upravljao helikopterom, kako ispituje mještane gdje se nalazi. Nakon toga je u pomoć pozvao policijski helikopter da mu donesu još goriva.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Gabriel Borić - 4 neizvjesna utrka do samog kraja Kandidat hrvatskih korijena Gabriel Boric novi predsjednik Čilea: "Uništavajući naš svijet uništavamo i sebe. Ne želimo više žrtvovanih zona''

Opozicija sada traži istragu, a Pinera se na cijeli slučaj samo nasmijao. 'Nažalost, helikopteri i automobli trebaju gorivo', našalio se Pinera, a piše BBC. Neke zanima je li predsjednik svojim domišljatim slijetanjem na autocestu prekršio zakon.

'Ne može biti moguće da g. Pinera, iako je predsjednik, može sletjeti bilo gdje, riskirajući tako sigurnost drugih', rekao je Gabriel Asencio iz opozicijske stranke kršćanskih demokrata.

Čileanski predsjednik, inače biznismen milijarder i ulagač, pilot je duže od pet godina. Nakon što je natankao gorivo uputio se na svoje imanje kod Lago Ranca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene