Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednu osobu odnijela voda

VIDEO Poplavljen dio San Antonia, vide se samo krovovi kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula u velikoj poplavi na području San Antonia u SAD-u. Voda je zbog obilnih kiša na nekim dijelovima dosezala do krovova kuća.

Kada je postalo očito da od poplave nema kamo pobjeći, jedna se žena popela na krov automobila ne bi li ondje dočekala pomoć, ali voda ju je ubrzo odnijela. Njezino beživotno tijelo kasnije je pronađeno, priopćili su vatrogasci, javlja AP.

Pročitajte i ovo U Ninu se izlila riječica - 11 jaka kiša i olujno jugo FOTO/VIDEO Velika poplava na području Zadra: Zabilježen najjači udar juga - 98 kilometara na sat Poplava u Indiji Najavljeni novi odroni Bujična poplava usmrtila 14 osoba, 102 još se traže: Voda je srušila kuće i mostove, oštetila vojnu bazu i potopila aute

Traga se za još jednom osobom koja je ostala zarobljena u automobilu. Od početka poplave u subotu, spasioci su spasili 100-tinjak osoba koje su ostale zarobljene u automobilima i kućama.

>> SAD: Nekoliko saveznih država pod vodom

Gradonačelnik San Antonia Julian Castro i gradski vijećnici pozvali su ljude da poslušaju upozorenja i ostanu u kućama. Međutim, nekima ni to neće pomoći, budući da snimke iz zraka pokazuju kako su neke kuće potpuno poplavljene, a kiša nastavlja padati.

Od popodnevnih sati do ponoći palo je 25,07 centimetara kiše, zbog čega je razina svih rijeka na tom području porasla. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene