Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalnost ili regularan postupak?

VIDEO: Policajci 'šokirali' studenta koji je mirno ležao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz teksaškog grada Lubbocka našla se na udaru nakon što se na internetu pojavila snimka na kojoj elektrošokerom 'smiruju' studenta kojeg su već polegli licem prema zemlji i koji se uopće nije opirao uhićenju.

Pročitajte i ovo Screenshot YouTube Najstariji student na svijetu Pravo, turizam, arheologija... Ima 91 godinu i 15 diploma! Najavio da prestaje studirati i otkrio čime će se baviti Slika nije dostupna Talačka drama u Njemačkoj VIDEO: Policija šokerom svladala otmičara

Video koji je snimljen ove subote za vrijeme  humanitarne biciklističke utrke 'Tour de Tech Terrace' pokazuje teksaškog studenta Huntera Tempertona kako mirno leži licem okrenutim prema zemlji i ne miče se, a policajci ga unatoč tome policajci ga 40-ak sekundi 'smiruju' elektrošokerom. 

U policiji naravno, tvrde kako su policajci samo slijedili zakonsku proceduru. Poručnik Neal Barron je kazao kako je policija zaprimila brojne pritužbe građana, ali i samih studenata koji su sudjelovali u utrci, da se studenti drogiraju i ometaju promet. 'Policajci su prišli grupi u kojoj je bio Temperton, a koja je smetala normalnom odvijanju prometa. Kada su im rekli da se raziđu, svi su poslušali, osim njega. Kada su ga pokušali zadržati, dao im je lažne podatke i pokušao pobjeći biciklom', kazao je Barron te dodao kako je mladić uhićen zbog opiranja uhićenju, izbjegavanja uhićenja, davanja lažnog identiteta te opijanja i drogiranja na javnom mjestu.

Jeste li kada nazočili policijskoj brutalnosti?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene