Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka ubojstva

VIDEO Policajac mu zbog neispravnog svjetla u leđa ispalio 8 metaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci u SAD postaju sve lakši na okidaču.

Policajac iz Južne Karoline osam je puta pucao muškarcu u leđa, a nakon što je objavljen video koji jasno potvrđuje da je metke ispalio bez opravdanog razloga, optužen je za ubojstvo, javlja Sky News.

Video je mobitelom snimio slučajni prolaznik.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Tragedija uhvaćena kamerom: Policajci ubili beskućnika usred bijela dana

Incident se dogodio u subotu, kada je policajac Michael Slager zaustavio automobil žrtve jer mu je nije radilo stražnje svjetlo. Na snimci se razaznaje da je bilo naguravanja prije nego što je Walter Lamer Scott (50) počeo bježati. Policajac je naciljao i pucao mu u leđa čak osam puta!

Kazao je kako se bojao za svoj život. Pitanje je kako bi cijeli slučaj završio da nije bilo videa koji je napravio slučajni prolaznik, a brat ubijenoga nazvao ga je - herojem. Snimao je i kada su stigla druga dva policajca da žrtvi pruže pomoć, no već je bilo prekasno. 

U SAD je, naime, sve više slučajeva u kojima policajci ubijaju nenaoružane ljude, no rijetko budu i optuženi za ubojstvo.U posljednje vrijeme osobito rastu tenzije u američkom društvu na rasnoj osnovi jer su žrtve policajaca često crnci kao i ovaj put.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene