Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudom preživjela

VIDEO: Djevojčica za milimetar izbjegla sigurnu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična snimka nadzorne kamere objavljena tijekom dana pokazuje šestogodišnju djevojčicu, koja za dlaku izbjegla smrt pod naletom jurećeg automobila, koji se zabija u zid.

Yasmin Frausto uspjela je pobjeći unazad, prije nego li je automobil svom silinom udario u metalni stupić i u zid garaže, samo nekoliko centimetara od nje same. Djevojčica je do tog trenutka bezbrižno šetala sa svojom obitelji, a njezin otac čitav događaj i način na koji je njegova kći izbjegla tragediju, nazvao je čudom.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Djevojčica je američkim medijima izjavila kako kako nije skočila unazad, već potrčala, kad je vidjela nadolazeći automobil. 'Inače me je strah kad pored mene prolaze automobili', rekla je. Lokalna policija je izvijestila je kako se nesreća dogodila prošle subote te da ju je skrivio vozač automobila, koji se prvo zaletio u kamion, te potom u zid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene