Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dramatična snimka nadzorne kamere objavljena tijekom dana pokazuje šestogodišnju djevojčicu, koja za dlaku izbjegla smrt pod naletom jurećeg automobila, koji se zabija u zid.


Yasmin Frausto uspjela je pobjeći unazad, prije nego li je automobil svom silinom udario u metalni stupić i u zid garaže, samo nekoliko centimetara od nje same. Djevojčica je do tog trenutka bezbrižno šetala sa svojom obitelji, a njezin otac čitav događaj i način na koji je njegova kći izbjegla tragediju, nazvao je čudom.

Vezani članci Slika nije dostupna Tuga i bijes građana, tisuće provjeduju: Tijelo curice pronađeno vezano sidrom na dnu mora, spasioci tragaju za njenom jednogodišnjom sestrom Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnje dijete poginulo nakon što je na njega naletio traktor

Djevojčica je američkim medijima izjavila kako kako nije skočila unazad, već potrčala, kad je vidjela nadolazeći automobil. 'Inače me je strah kad pored mene prolaze automobili', rekla je. Lokalna policija je izvijestila je kako se nesreća dogodila prošle subote te da ju je skrivio vozač automobila, koji se prvo zaletio u kamion, te potom u zid.