Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvala policije

Sletio na cestu i preusmjeravao promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot malog aviona prisilno je sletio na jednu od najprometnijih prometnica u Hobartu, u Australiji.

Kada je sletio, 18-godišnji pilot je izašao iz aviona te počeo preusmjeravati promet kako se nitko ne bi zaletio u avion, izvijestili su lokalni mediji, prenosi Reuters. 'Uživao sam u uskršnjem jutru u svom dvorištu i razgovarao sam na telefon. Čuo sam kako metal kliže po tlu, i zapravo nije bilo tako loše. Pogledao sam van i vidio avion na cesti', ispričao je Nick Probert koji živi u blizini mjesta na kojem je pilot sletio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu Slika nije dostupna Udari vjetra i do 115 km/h Dramatična snimka: Zbog jakih udara vjetra pilot jedva uspio sletjeti, ljuljali se kao na brodu

>> VIDEO: Zrakoplovom morao sletjeti na cestu

Policija je pohvalila mladog pilota na pribranosti i brzom razmišljanju o tome kako izbjeći nesreću na prometnoj cesti. 'Očito je da je on veoma sposoban pilot. Imao je problema s motorom i jednostavno je sletio, izašao je iz aviona i pomogao da se promet nastavi bez posebnih poteškoća', dodao je Probert. Istražitelji su izvijestili kako istraga o nesreći još traje te oš ne znaju što ju je uzrokovalo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene