Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Meteorolog Jim Cantore nije mogao skriti oduševljenje kada se oči u oči susreo s vremenskim fenomenom. A to mu nije bio prvi put.


Dok bi su nježnoj mećavi mnogi vidjeli hrpu problema, za meteorologa Weather Channela Jima Cantorea bila je kao dobitak na lutriji.

Vezani članci Snijeg u Madridu Madriđanka za DNEVNIK.hr o najvećoj oluji u posljednjih 50 godina: ''Neke trgovine su prazne. Ovo me podsjeća na početak pandemije'' Mećava u Madridu - 2 Madrid pogodila povijesna snježna mećava: Stanovnici su zatečeni, nemaju ni lopate

Izvještavajući o mećavi koja je tijekom vikenda pogodila Novu Englesku, oči u oči susreo se s vremenskim fenomenom - snježnom olujom koju prate munje i gromovi.

VIDEO Javljanje UŽIVO: Ovo od meteorologa nitko nije očekivao!

Nakon udara munje počelo je slavlje. Cantore je poludio od sreće. Vriskovi, skakanje, uzvici - i sve to pred kamerama. 'Slušajte to', uzvikivao je oduševljeni meteorolog koji je najbolji primjer osobe koja itekako voli svoj posao. I ovo nije prvi put da to pokazuje na ovaj način. Jednako se oduševio i 2011. godine u Chicagu. U nastavku pogledajte oba videa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook