Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktor Applea Tim Cook našao se u nezavidnom položaju kada je voditelj na CNBC-u sudionicima u svojoj emisiji uživo rekao da je Cook homoseksualac.


U emisiji uživo na američkoj TV postaji CNBC, u petak ujutro razgovaralo se o tome kako velike korporacije ne ohrabruju svoje direktore da javno priznaju da su homoseksualci, piše Forbes.

Vezani članci Slika nije dostupna Priznao mami svoju najveću tajnu - A ostao šokiran kad mu je ona priznala svoju! Slika nije dostupna VIDEO Počela prodaja iPhonea 6: Pogledajte kako se jedan od prvih kupaca osramotio!

Međutim, voditelj Simon Hobss, kao protuargument naveo je direktora Applea Tima Cooka, kao osobe na visokom položaju u korporaciji koja je prilično otvorena kada je riječ o svom seksualnom životu.

'Tim Cook je prilično otvoren u pogledu činjenice da je gay', rekao je Hobbs. Međutim, Cook to nikada javno nije priznao.

Tim Cook tvrdi: Korisnici su nezadovoljni Androidom i masovno prelaze na iPhone

U tom trenutku je u studiju nastala neugodna tišina. Jim Stewart, jedan od gostiju u studiju koji je pisao upravo na temu homoseksualnih CEO-a rekao je kako Cook nikada javno o tome nije govorio i da ne želi nikoga poimence deklarirati tko to već sam nije učinio.

Američki mediji sada su puni rasprava o tome hoće li Cook koji nikada nije niti potvrdio niti negirao svoju seksualnu orijentaciju, reagirati i kako.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook