Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prvi put od invazije

VIDEO Oglasile se sirene za uzbunu u Kijevu, pogledajte kako su reagirali Biden i Zelenski

Prvi put od početka ruske invazije američki predsjednik Joe Biden posjetio je Ukrajinu, točnije glavni grad Kijev, u kojem se susreo s Volodimirom Zelenskim.

Američki predsjednik Joe Biden iznenada je u ponedjeljak posjetio Kijev. U trenutku kada je Biden hodao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim glavnim gradom Ukrajine, ali i šire, odjeknule su sirene za uzbunu. 

Pročitajte i ovo Ukrajinska protuzračna obrana Uz veliku pomoć raznih režima Rusija niže pobjede na bojnom polju: Situacija u Ukrajini je očajna, sprema se nova velika ofenziva Joe Biden i Volodimir Zelenski MUKE PO ORGANIZACIJI Cure detalji o tome kako je Biden stigao u Kijev: Večera sa ženom, tajnovita vožnja vlakom...

Stanovnici Kijeva snimili su video velikog konvoja koji se kreće centrom grada. Britanski reporter John Sweeney, koji se nalazi u Kijevu, na Twitteru je objavio da se na ulicama glavnog grada govori kako je američki predsjednik Joe Biden stigao u grad.

Kako je kasnije objavio Nwe York Times, uzbuna je oglašena zbog ruskog miga. 

 

Predsjednik Zelenski nešto kasnije otkrio je o čemu je razgovarao s Bidenom. Objavio je na društvenim mrežama da je s američkim predsjednikom razgovarao o dostavi dalekometnog oružja Ukrajini te novom paketu vojne pomoći.

Aktualno VELIKA FOTOGALERIJA Joe Biden stigao u Ukrajinu "Nadamo se da će ova godina biti godina pobjede" Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 1 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 1 Foto: Evan Vucci, AP Photo via Guliver Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 2 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 2 Foto: Evan Vucci, AP Photo via Guliver Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 3 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 3 Foto: Evan Vucci, AP Photo via Guliver Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 4 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 4 Foto: Evan Vucci, AP Photo via Guliver Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 5 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 5 Foto: Evan Vucci, AP Photo via Guliver +9 Predsjednik SAD-a Joe Biden stigao u posjet Kijevu - 6 Svijet VELIKA FOTOGALERIJA Joe Biden stigao u Ukrajinu "Nadamo se da će ova godina biti godina pobjede" 1/15 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene