Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća se u politiku?

Bivša predsjednica u Münchenu se sastala s Plenkovićem, komunikacijska stručnjakinja: "Čini se kao da gradi status..."

Aktualno Galerija Celebrity status bivše predsjednice - 1 Celebrity status bivše predsjednice - 1 Foto: DNEVNIK.hr Celebrity status bivše predsjednice - 2 Celebrity status bivše predsjednice - 2 Foto: DNEVNIK.hr Celebrity status bivše predsjednice - 3 Celebrity status bivše predsjednice - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Celebrity status bivše predsjednice - 4 Galerija 1/4 >>
U Münchenu je u subotu bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović - kao članica globalne organizacije koja se brine o sigurnosti. Pronašla je i vremena za susret s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Bivša predsjednica u posljednje se vrijeme često pojavljuje u medijima i na različitim događajima pa se postavlja pitanje - vraća li se možda u politiku?

Sigurnosna konferencija u Münchenu ponovno je spojila premijera Plenkovića i bivšu predsjednicu. Sastali su se na ručku hrvatske zajednice. O čemu su razgovarali, jesu li se dotaknuli domaće politike - to ostaje tajna.

"Ona ne komentira aktualne političke događaje, ne ulazi u tzv. tešku politiku ili neke konfrontacije", kazala je komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Petre Buljan.

Pročitajte i ovo Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock Što joj je to trebalo? VIDEO Njemačka ministrica spojila Putina i geometriju pa postala predmet sprdnje, Medvedev: "Urnebesno je da Europu vode takve neznalice"

"Želi pokazati kao da se uzdigla, recimo to tako, obnovila, vratila snagu, samopouzdanje. Čini se kao da gradi status celebrity osobe, ona želi postati osoba od važnosti u javnosti", dodaje Kišiček.

U Dohi je bila jedna od najvatrenijih navijačica, osvajala je modnim kombinacijama. Potpuni je to zaokret u odnosu na komunikaciju dok je Grabar-Kitarović još bila na Pantovčaku.

Usporedba s nasljednikom Zoranom Milanovićem - samo joj ide u korist.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV novi plan Ivana Petrović s Međunarodne konferencije o sigurnosti: "Ta je vijest odjeknula kao bomba"

"Vrlo se često pokazuje da je ona u usporedbi s njim bila češće kritizirana zbog puno manjih pogrešaka. U nekoj usporedbi s njim ona izgleda vrlo razborita, staložena i smirena", navodi Kišiček.

Pa bi celebrity status koji gradi - mogao biti nova odskočna daska, samo je pitanje u kojem smjeru.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene