Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustila ih djeca?

VIDEO: Odbjegli tigovi vraćeni u kavez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za dva tigra Dorinelom i Silvijom pobjeglih iz zoološkog vrta digla je na noge cijelu Rumunjsku.

Budući da su rešetke dovoljno čvrste, a znakova upozorenja na opasnost od približavanja svi se pridržavaju, nestanak tigrova nije bilo teško propustiti, piše Reuters. Tako su tigrovi Dorinel i Silvia mogli odšetati iz svojih kaveza, a da to nitko ne primijeti. Upravo to su i učinili. No, ubrzo je jedan od čuvara vidio da je kavez u zoološkom vrtu Hunedoara, gradu 400 kilometara udaljenom od Bukurešta, prazan.

Pročitajte i ovo NATO Ciljevi su u Ukrajini NATO: "Pad ruskog drona u Rumunjskoj nije namjerni napad" Slika nije dostupna Spasili ih iznemogle od gladi Vrebali ih tigrovi: Muškarci pet dana bili zarobljeni na drvetu

Svi su posjetitelji odmah evakuirani, a u pomoć su pozvani vatrogasci, čuvari i članovi lokalne lovačke udruge, kako bi uloviti tigrove. Noć je već bila pala, a životinje su još uvijek bile u bijegu. Odjednom je, zahvaljujući mraku, primijećen sjaj oka jednog tigra u grmlju. Tako je završio dan slobode za tigrove u zatočeništvu. Veterinari su ih uspavali i vratili natrag u kavez. Ravnatelj zoološkog vrta vjeruje kako se s vratima na stražnjem ulazu u koje ulazi osoblje kako bi počistilo kavez, igrao netko od djece. Srećom, životinje nisu izašle iz zoološkog vrta i nitko nije ozlijeđen, priopćile su vlasti.

Potragu za tigrovima i njihov pronalazak možete pogledati u priloženom videu.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene