Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Sibiru

VIDEO: Mlatili stariju učiteljicu i sve snimili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici jedne srednje škole u ruskom Sibiru, snimali su premlaćivanje 73-godišnje profesorice tjelesnog odgoja.

Škola se našla usred skandala, kad se video snimka pojavila na internetu, praćena glazbenom podlogom iz popularnog filmskog hita 'Mortal Kombat'. Na snimci je vidljivo kako nekolicina učenika zlostavlja i tuče staru učiteljicu, no ona sama tvrdi kako se ne sjeća incidenata, jer pati od skleroze.

Pročitajte i ovo Autobusna nesreća, ilustracija U samo dva dana Nova autobusna nesreća u Njemačkoj: Ozlijeđeni deseci učenika Vršnjačko nasilje, ilustracija Kamo je nestao sustav? Grozna priča iz zagrebačke škole! Nasilje među prvašićima, roditelji očajni: ''Mlate se šibama, bacaju stolice, učiteljicu šalju u pi**u materinu''

Jadna je žena svakodnevno uredno dolazila u školu rditi, niti ne sluteći kako joj se iza leđa govorka već mjesecima te kako je njezin slučaj svima postao što sprdnja, što predmet zgražanja. Kolege zlostavljane učiteljice tvrde kako i sami znali za ta zlostavljanja, no kako su o svemu morali šutjeti. 'Svi su o tome pričali potiho, jer stav ravnatelja je bio jasan - ne izlagati prljavo rublje u javnosti', rekla je za televiziju Vesti Elena Tsilakovskaja, učiteljica kemije u školi.

Lokalne vlasti za slučaj su saznale od roditelja učenika koji pohađaju tu školu i koji su pregledali video snimke. Ravnatelj je po kratkom postupku dobio otkaz, a policija je otad stvar preuzela u svoje ruke. Da se sve još i dodatno zakomplicira, roditelji jednog od učenika, koji je snimljen kao napadač, tužili su vremešnu učiteljicu za zlostavljanje svojeg djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene