Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz sirotišta u Port-au-Princeu

VIDEO: Misionar snimio novi potres u Haitiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misionar iz Cincinnatija, Rick Hursh, snimio je dramatične trenutke novog potresa, koji je pogodio Haiti, tijekom svojeg boravka u sirotištu HOPE u Port-au-Princeu.

Pročitajte i ovo Potres u Rakovici Zastrašujući prizor Objavljena snimka potresa u Rakovici: "Treslo je 10 do 15 sekundi. Oštećena je crkva i zgrada općine...” Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo"

Hursh je zapravo snimao sina kako se igra s djecom u sirotištu, no dječji smijeh brzo se pretvorio u paničan vrisak. Ipak, svih 20 djevojčica i osoblje sirotišta, zajedno s misionarima, uspjeli su pobjeći van bez ozbiljnih ozljeda.

>> Haiti ponovno zatresao snažan potres!

Podsjetimo, u prošlotjednom razornom potresu, koji je devastirao veliki dio te zemlje, procjenjuje se kako je poginulo do 200 tisuća ljudi, dok je 250 tisuća ozlijeđeno. Oko milijun i pol stanovnika te zemlje ostalo je bez krova nad glavom, a situacija u toj zemlji je takva, da ulicama vladaju bezakonje, očaj i bande, koje pljačkaju hranu i sve što bi moglo imati bilo kakvu vrijednost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene