Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loš parking

VIDEO: Mercedes ostao visjeti na 7. katu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja nesreća dogodila se u američkom gradu Tulsi, u kojoj je vezač Mercedesom probio zid garaže na sedmom katu te za dlaku izbjegao smrt.

Policija nije otkrila identitet 67-godišnjeg vozača, no on im je rekao kako mu je prilikom parkiranja unazad, noga zapela između papučica gasa i kočnice te da je na trenutak izgubio kontrolu nad automobilom, prenose američki mediji. Njegov Mercedes se toliko jako zaletio u zid, da je probušio poveću rupu u njemu i ostao visjeti na rubu sedmog kata nadzemne garaže.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada" Garaž u Klaićevoj 800 parkirnih mjesta Zagreb pokreće investiciju: Gradit će se velika javna garaža na tri etaže

Cigla koju je 67-godišnji vozač autom izbio, napravila je zato štetu na automobilima parkiranim u podnožju zgrade, no na svu sreću, na istom mjestu se nije našao nitko drugi, tako da ozlijeđenih ljudi u nesreći nema. 'Imamo sreće da se nitko nije u tom trenutku našao dolje', zaključio je policajac David Crow. Mnogi svjedoci prizor su slikali mobitelima i rekli kako je ta nesreća nešto najbizarnije što su ikad vidjeli. 'Samo smo čuli snažan udar i vidjeli automobil kako prolazi kroz zid', ispričali su medijima svjedoci.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene