Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Za dlaku' izbjegnuta tragedija

VIDEO Drama na stanici metroa: Šal joj zapeo, a vlak je krenuo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo je srećom izbjegnuta tragedija u londonskom metrou, kada je jednoj ženi šal zapeo za vrata vlaka koji je krenuo.

Žena je za dlaku izbjegla teške ozlijede nakon što su joj je šal zapeo u vratima vlaka podzemne željeznice koji je u tom trenutku krenuo, piše Independent.

Pročitajte i ovo Scena iz filma Titanic Aukcija Prodan kontroverzni rekvizit iz filma Titanic zbog kojeg se mnogi pitaju jesu li mogli preživjeti i Jack i Rose Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

U izvještaju Istražiteljskog ureda za nesreće u podzemnoj željeznici, napisan je detaljno zastrašujući trenutak kada je vlak putnicu vukao 10 metara.

Sve je počelo kada se putnica pokušala ukrcati na vlak u Londonu na Piccadillyju. Vuneni šal omotan oko njezina vrata zapeo je za vrata vlaka koji je krenuo.

VIDEO Vjetar otpuhao kolica i dijete na željezničke tračnice

Vozač vlaka nije bio svjestan što se događa, a žena nije mogla skinuti šal. Tada joj je prišao jedna radnik metroa i pokušao joj pomoći. Ona je pala na pod i šal se poderao, a ona je povučena u tunel.

'Putnica je zadobila ozlijede na vratu i leđima, ali postupak radnika ju je spasio od težih ozljeda', stoji u izvještaju. Ovaj incident dogodio se početkom godine, ali je javnost za njega tek sada saznala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene