Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila snimku

VIDEO Vjetar otpuhao kolica i dijete na željezničke tračnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Događaj je od 23. srpnja, a policija je snimku sada objavila kako bi pronašla muškarca i ženu sa snimke.

Britanska policija objavila je šokantnu snimku iz podzemne željeznice u Londonu. Nadzorne kamere su zabilježile kako je vjetar na tračnice otpuhao kolica u kojima je bilo dijete.

Žena, koja je bila s djetetom, skočila je na tračnice i izvukla kolica van i to samo nekoliko trenutka prije nego što je prošao vlak, javlja Associated Press a prenosi ABC News.

Događaj je od 23. srpnja, a policija je snimku sada objavila kako bi pronašla muškarca i ženu sa snimke. Žele se uvjeriti da dijete nije ozlijeđeno, ali i par bi mogao dobiti prijavu. Na snimci se, naime, vidi kako je muškarac spustio kolica niz stepenice i ostavio ih kod prolaza.

VIDEO Zaplesao usred metroa, pogledajte kako su reagirali putnici

Popeo se po stepenicama kako bi spustio još jedna kolica s drugim djetetom. Odjednom je zapuhao jak vjetar i odnio kolica na tračnice. Žena je ubrzo nakon toga skočila na tračnice i izvukla ih na peron.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene