Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australska obitelj osvijetlila je svoju kuću s više od pola milijuna božićnih lampica, što je novi Guinnessov rekord u kategoriji božićnog kićenja stambenih objekata, javlja BBC.


Obitelj Richards iz Canberre s 502,165 lampica vratila je rekord koji je držala od 2001. do 2011. godine s tristo tisuća lampica, a lani joj ga je preotela jedna obitelj iz New Yorka.

>>
Nećete VJEROVATI što je POSTIGAO autom starim 47 godina

Imanje obitelji Richards iz godine u godinu privlači mnogo posjetitelja, a sav se prihod uplaćuje u humanitarne svrhe.

Iako su se Richardsovi ove godine svojski potrudili i vratili Guinnessov rekord, onaj apsolutni ipak je u vlasništvu hrvatske obitelji Salaj koja svoje imanje pokraj Čazme, nadaleko poznatu 'Božićnu bajku', već godinama kiti s više od milijun božićnih lampica, a ovog će ih Božića biti gotovo 1,3 milijuna. Obitelj Salaj, međutim, nikad se nije prijavila za Guinnessovu knjigu rekorda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Vezani članci Koronavirus u New Yorku Zatvaraju se škole, restorani, trgovine... New York vraća stroge mjere u devet četvrti Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Vrući Božić zgodne Hrvatice: Pobjegla iz Lijepe Naše kako bi blagdane slavila na plaži