Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz povike odobravanja

VIDEO 'Kuća strave' sravnjena sa zemljom, nestala i s Google Eartha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Clevelandu je sa zemljom sravnjena 'kuća strave', u kojoj je Ariel Castro desetak godina zlostavljao tri djevojke koje je ondje sve vrijeme držao zatočene.

Ekipe za rušenje srušile su u srijedu kuću Ariela Castra u Clevelandu u kojoj je više od 10 godina silovao i zlostavljao tri otete mlade žene, javlja časopis USA Today.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priznao krivnju Doživotni zatvor za otmičara žena, Ariela Castra Slika nije dostupna Ukupno 977 točaka Podignuta optužnica protiv monstruma iz Clevelanda

Skupina okupljenih ljudi uzvicima odobravanja popratila je tešku mašineriju koja je počela rušiti dijelove krova i zidove kuće. Ubrzo je sravnjena sa zemljom. Gradske su vlasti odlučile srušiti kuću kako ne bi privlačila čudake i znatiželjnike i postala, kako piše list, neka vrsta jezovitog svetišta.

Kuća je tijekom dana nestala i s Google Street Viewa. Probate li na tom servisu vidjeti što se nalazi na adresi 2207 Seymour Avenue u Ohiju, vidjet ćete samo zamagljeni prostor.

>> VIDEO Ovdje su godinama lancima držane i mučene otete djevojke

Početku demoliranja prisustvovala je jedna od Castrovih žrtava Michelle Knight. 'Važno mi je ovdje danas biti jer nikog nije bilo da mi pomogne dok sam bila unutra', rekla je između ostalog Knight, koja je pred kuću strave došla sa žutim balonima koje je dijelila drugima. Kazala je da svaki balon simbolizira jedno nestalo dijete.

Ona je tijekom godina s castrom u nekoliko navrata zatrudnjela, no svaki je put pobacila nakon što bi je on divljački premlatio.

Amanda Berry (27), Gina deJesus (23) i Michelle Knight (32) nestale se u zapadnom Clevelandu između 2002. i 2004. godine. Otkrivene su i oslobođene 6. svibnja ove godine nakon što su susjedi čuli Berryne pozive za pomoć iz Castrove kuće.

Tri žene su bile vezivane lancima ili konopom i bile izgladnjivane, tučene i seksualno zlostavljane, prema sudskim dokumentima i policijskom izvješću.

Castro (53) je prošli mjesec priznao krivnju po 937 točaka optužnice, uključujući otmicu i silovanje, kako bi izbjegao smrtnu kaznu. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora plus još tisuću godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene