Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjedok privođenja rekao je da je žena policajcima i kontrolorima rekla da nema kartu jer se vozi samo jednu stanicu.


Komunalna policija u utorak je privela putnicu koja nije imala kartu u beogradskom gradskom prijevozu, javlja Kurir. Snimka privođenja žene, koju su pripadnici komunalne policije 'ubacili' u službeno vozilo, objavljena je na YouTube-u.

Kontrolori u autobusima moraju nositi pelene?!

Vezani članci Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio" Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 4 VIDEO Šok u Osijeku: Autobus s putnicima propao u rupu nasred ceste, doznali smo što se zaista dogodilo

Svjedok privođenja ispričao je da je žena stara 30-ak godina policajcima i kontrolorima rekla da nema kartu jer se vozi samo jednu stanicu.

'Rekla im je 'Molim vas, jednu stanicu se vozim'. Međutim, oni su tražili dokumente od nje, a onda su joj zavrnuli ruke iza leđa, na šta su se prolaznici i putnici koji su čekali prijevoz pobunili', rekao je i dodao da su komunalni policajci građanima koji su se zatekli u blizini zaprijetili da ne snimaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook