Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žustra rasprava

VIDEO Kako biste vi reagirali da vidite ovakvo što u autobusu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka muškarca kao ljubi i grli malenu djevojčicu u autobusu izvazvala je burne reakcije na kineskim društvenim medijima.

Snimku je napravio jedan od putnika u autobusu u kineskom gradu Zhuhai City, u provinciji Guangdong te ga objavio na kineskoj društvenoj mreži Weibo pod naslovom "Je li on otac te djevojčice?".

Pročitajte i ovo Autobus pada u rijeku Mojku Istražuje se vozač VIDEO Dramatična snimka prometne nesreće u Rusiji: Autobus pun putnika sletio u rijeku Autobus - 1 Promet Split Autobusi voze, ali još nije sve gotovo: "Ovo nije prvi put, sjetite se Dugog Rata"

Video prikazuje muškarca koji u naručju drži i ljubi djevojčicu koja je tek prohodala i tako sve dok nisu izašli iz autobusa, prenosi Shanghaiist.com.

Oko videa se oglasila i policija, nakon 7. prosinca, kad je objavljen i kad je instatno postao viralan. Policija je u izvješću pojasnila da je utvrđeno kako je muškarac u pitanju doista otac djevojčice.

Identificiran samo kao Chen, 31-godišnji muškarac sa snimke, je policiji rekao da je za snimku doznao preko prijatelja te je pojasnio kako mu je kći samo bila jako tužna pa ju je htio razvedriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene