Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota za UPS

VIDEO Dostavljač ukrao iPad Mini poklon s kućnog praga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dostavljač UPS-a dostavio je paket na kućni prag, a onda primijetio drugi i odlučio ga ukrasti. Naime, u paketu koji je ukrao, nalazio se iPad Mini tablet.

Koji god da je bio motiv UPS-ovog dostavljača za krađu nečijeg božićnog poklona s kućnog praga, njegovo je nedjelo zabilježila i nadzorna kamera instalirana iznad kućnog praga.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Apple pao na samo 50 posto: Tableti s Androidima sve popularniji!

Al Alverson, vlasnik kuće u Houstonu, znao je da je FedEx poslao pošiljku s iPadom, no kad ga nije našao s ostalom poštom pred kućom, odlučio je pregledati snimke nadzorne kamere i nemalo se iznenadio.

'Povikao sam, o moj Bože pa to je bio UPS-ov dostavljač!', rekao je Alverson za KHOU 11. Odmah je nazvao UPS, ali mu oni nisu poslali odgovor pa se odlučio na drastičnije mjere. Objavio je snimku s nadzorne kamere na Vimeu i YouTubeu, a pojavio se i na Redditu.

Reakcija UPS-a nakon toga bila je promptna. Ponudili su Alversonu novi iPad Mini, a sezonski radnik, koji je radio kao dostavljač za UPS i koji je odgovoran za krađu, uhićen je i protiv njega je podnesena kaznena prijava za krađu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene