Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravičan sudar u Mississippiju su, srećom, svi preživjeli. Zahvaliti mogu vozaču koji se nije dvoumio što treba napraviti kada je ugledao plamen.


Stravičan sudar u Mississippiju rezultirao je dramatičnim spašavanjem ozlijeđene bake i njezine jednogodišnje unuke iz gorućeg vozila, piše ABC.

Vezani članci Požar Pokazao zašto je neophodno zatvarati vrata spavaće sobe preko noći i objavio stravičnu snimku U požaru izgorio dio krova i restorana Baltazar u Zagrebu - 5 U Zagrebu izgorio krov i dio popularnog restorana Baltazar, vatrogasci još dežuraju na požarištu

Nesreću koja se dogodila 11. kolovoza zabilježile su i kamere. Osoba koja je video objavila tvrdi da je njezin otac, David Fredericksen, bio vozač koji je zgrabio aparat za gašenje požara i potrčao prema gorućem automobilu.

Teška prometna nesreća na A3

'Moj otac je srećom imao aparat i borio se s plamenom te osigurao dovoljno vremena da se vozačica i njezina unuka izvuku iz plamtećeg vozila', napisao je na YouTube-u. Hrabrom muškarcu su nakon nekog vremena u pomoć  priskočili i drugi vozači, a kako piše ispod videa, nesreću su svi preživjeli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook