Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravičan sudar u Mississippiju su, srećom, svi preživjeli. Zahvaliti mogu vozaču koji se nije dvoumio što treba napraviti kada je ugledao plamen.


Stravičan sudar u Mississippiju rezultirao je dramatičnim spašavanjem ozlijeđene bake i njezine jednogodišnje unuke iz gorućeg vozila, piše ABC.

Vezani članci Nesraća na autocesti Vozačica jedva izvukla živu glavu, pogledajte što joj je probilo vjetrobransko staklo na autocesti Junak Junak spasio putnike iz zapaljenog automobila dok su ostali vozači ignorirali nesreću

Nesreću koja se dogodila 11. kolovoza zabilježile su i kamere. Osoba koja je video objavila tvrdi da je njezin otac, David Fredericksen, bio vozač koji je zgrabio aparat za gašenje požara i potrčao prema gorućem automobilu.

Teška prometna nesreća na A3

'Moj otac je srećom imao aparat i borio se s plamenom te osigurao dovoljno vremena da se vozačica i njezina unuka izvuku iz plamtećeg vozila', napisao je na YouTube-u. Hrabrom muškarcu su nakon nekog vremena u pomoć  priskočili i drugi vozači, a kako piše ispod videa, nesreću su svi preživjeli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook