Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: 'Hillary, udaj se za mene!'; 'Mislim da bih onda morala u zatvor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme predstavljanja svog političkog programa simpatizerima u Los Angelesu ovaj vikend, Hillary Clinton dobila je neuobičajenu ponudu. 'Hillary udaj se za mene', rekao je jedan mladić iz publike.

Nakon mnoštva neugodnih ‘prijedloga’ koje je dobila u proteklih godinu dana, od kada je najavila kandidaturu za predsjednicu SAD-a, Hillary je ovom ponudom bila iznenađena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Hrvatska je lider u regiji' Što je Clinton rekla Jandrokoviću? Slika nije dostupna Clinton dočekala kineskog predsjednika 'Američko-kineski odnosi ključ su svjetske stabilnosti'

‘’To je zasigurno najljepša ponuda koju sam dobila u posljednje vrijeme. Ali, da je prihvatim, najvjerojatnije bi me uhitili’, nasmijala se Hillary. 

Naime, početkom ovog tjedna, jedan joj je ‘gospodin’ predložio da bi joj bilo bolje da mu opegla košulju, nego da drži političke govore. 

Nakon pobjede u predizborima u New Hampshireu prošli tjedan, za Hillary, koju su većinom podržavale žene, sada sve više 'navijaju' i muškarci, komentirao je Time Online ovaj događaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene