Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prolazak bujicom poplavljene ceste u Boliviji, pokazao se kao katastrofalna greška za vozača kamiona i njegovih osam putnika.


Snimka bujice kako odnosi kamion, napravljena je u mjestu Villazon, a na njoj je vidljivo kako kamion pokušava proći kroz podivljalu bujicu, koja je odnijela dio ceste. Osim što je bujica povukla i prevrnula kamion te ga odnijela prema moru, u koje se ulijevala, u tragičnoj nesreći živote je izgubilo dvoje djece u dobi od tri i 15 godina, prenosi Reuters.

Sedam preostalih putnika uspjelo je spasiti živu glavu, no djeci nije bilo spasa. Već nekoliko dana, stanovništvo Bolivije se nosi s teškim poplavama i bujicama, koje mnoge ostavljaju bez krova nad glavom. Od početka ove godine najmanje je 20 osoba poginulo u poplavama, a čak 40.000 ih je ostalo bez krova nad glavom u toj zemlji.

Vezani članci Bujica odnijela tone smeća s odlagališta Lakota u Istri (Foto: Građanska inicijativa \"Naš Potok\"/Facebook) Prijeti li Istri ekološka katastrofa? Poplave odnijele tone smeća s odlagališta prema Pazinčici i Pazinskoj jami Bujica u Kalifoniji odnijela automobil (Screenshot Reuters) Drama u Kaliforniji: Bujica odnijela automobil s putnicima niz cestu