Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt u bujici

VIDEO: Greška koja je koštala života dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prolazak bujicom poplavljene ceste u Boliviji, pokazao se kao katastrofalna greška za vozača kamiona i njegovih osam putnika.

Snimka bujice kako odnosi kamion, napravljena je u mjestu Villazon, a na njoj je vidljivo kako kamion pokušava proći kroz podivljalu bujicu, koja je odnijela dio ceste. Osim što je bujica povukla i prevrnula kamion te ga odnijela prema moru, u koje se ulijevala, u tragičnoj nesreći živote je izgubilo dvoje djece u dobi od tri i 15 godina, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Nacionalnom parku Paklenica SNAŽNO NEVRIJEME VIDEO/FOTO Izdana nova upozorenja: Za gotovo cijelu Hrvatsku upaljen meteoalarm Slika nije dostupna vremenski ekstremi Poplave, bujice, tuče, suše… Naviknite se! Klimatske promjene su sadašnjost, stručnjak otkriva koja će najčešće harati Hrvatskom

Sedam preostalih putnika uspjelo je spasiti živu glavu, no djeci nije bilo spasa. Već nekoliko dana, stanovništvo Bolivije se nosi s teškim poplavama i bujicama, koje mnoge ostavljaju bez krova nad glavom. Od početka ove godine najmanje je 20 osoba poginulo u poplavama, a čak 40.000 ih je ostalo bez krova nad glavom u toj zemlji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene