Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putinova osveta za krimski most

VIDEOGALERIJA Strava nakon ruskog raketiranja: Pogođeno dječje igralište, šok na licima, ranjene previjaju na ulicama

Posljedice ruskog raketiranja Kijeva
Posljedice ruskog raketiranja Kijeva Foto: Afp
Rano ujutro počelo je žestoko bombardiranje Ukrajine. Rusija je gađala ukrajinsku infrastrukturu poput dalekovoda i toplana, a mnogi su projektili pogodili i gradove.

Više desetaka projektila pogodilo je u ponedjeljak ujutro Ukrajinu. Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da su ruski projektili gađali "ukrajinske vojne, energetske i komunikacijske mreže".

Pročitajte i ovo Rodilište u Višegradskoj ulici u Beogradu Strava i užas UZNEMIRUJUĆI VIDEO Jeziva snimka iz beogradskog rodilišta: "Evo kako izgleda kupaonica. Crvi gmižu na sve strane"

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija AKCIJA EUROPOLA Talijanska policija razbila organizirani lanac krijumčara droge: Srpska mafija prebacila četiri tone kokaina iz Brazila

Međutim, neki su projektili pogodili i stambena područja, uništili dijelove ukrajinskih gradova, a još se ne zna broj mrtvih i ozlijeđenih. Jedan je pogodio i kijevsko dječje igralište.

Posljedice raketiranja možete vidjeti u priloženim videima ispod, a više o ruskom razaranju i ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene