Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava i užas

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Jeziva snimka iz beogradskog rodilišta: "Evo kako izgleda kupaonica. Crvi gmižu na sve strane"

Rodilište u Višegradskoj ulici u Beogradu
Rodilište u Višegradskoj ulici u Beogradu Foto: Screenshot/Instagram, Google Maps
Prljavo, zapušteno i staro uz žive crve - najbolji je opis prizora na videosnimci koja se širi društvenim mrežama, a koja ne potiče iz horor-filma, nego rodilišta u jednoj beogradskoj bolnici.

Videosnimka i fotografija kupaonice u rodilištu u jednoj beogradskoj bolnici proširila se društvenim mrežama. Autorica snimke navodi kako se radi o bolnici u Višegraskoj ulici u Beogradu.

Na prvi pogled - prljavo, zapušteno i staro, riječi su koje najbolje opisuju prizor iz kupaonice koja bi zbog prirode pacijentica trebala biti jedna od najčišćih, piše Nova.rs.

"Ćaos, evo kako izgleda kupaonica u rodilištu u Višegradskoj. Crvi gmižu na sve strane. Užas", napisala je autorica fotografije i videosnimke na kojoj se vidi da je riječ o živim crvima.

Video je uznemirujuć!

Više stotina komentara ispod njezine objave potvrđuju da nije jedina koja je prošla prizore poput onih u horor-filmu.

"U Višegradskoj sam se porodila 2020. i 2022. Uvjeti su jezivi, ovo je samo mali dio toga što se tamo sve može vidjeti. Sjećam se da u kupaonici s tri kabine, s WC školjkom i tuš dijelom, prema riječima žena koje su tamo bile na praćenju trudnoće - tri mjeseca nije bilo svjetla. Zbog čega? Ne znam. Sve je dotrajalo, od stolarije do pločica i kabina. Teško mi je ovo i izustiti, ali i među pacijenticama ima svega (lijepljenje uložaka na radijator, nepovlačenje vode i sl.). Znači, to je bilo trčanje između vizite i CTG-a da se istuširamo ili okupamo. A tko dočeka noć, morao je sa svjetlom na mobilnom telefonu na tuširanje", napisala je jedna od pacijentica te bolnice u komentaru.

Pročitajte i ovo Provjereno: Sumnjiva smrt u bolnici - 1 Sumnjiva smrt u KBC-u Rebro Unuk htio baki donijeti stvari za bolnicu pa ostao u šoku: "Sestre su rekle da se bacila kroz prozor..."

"U Višegradskoj nema toaletnog papira, kao da je to luksuz. Pitaju me odakle dolazim kad smatram da bi ga trebalo biti!?! Nije bilo tople vode, a u pokušaju tuširanja hladnom vodom odvod je bio začepljen, pa mi je sve poplavilo noge. Ma, sramota!" napisala je druga.

Pročitajte i ovo Janja Milić - 2 HZZO ne vidi problem Građani iz zaleđa Obrovca ogorčeni, nemaju pravo na putne troškove: "To su muke. Ono malo što imaš - daš sve za put doktoru"

"Jadne ove žene - gdje se porađaju. Uvjeti su gori od onih u horor-filmovima. Država hoće natalitet, a bolnice su kao da ih je drakula gradio. Ulažu novac na stadione, reality show i ostale gluposti, dok su škole i bolnice ruševine", piše u još jednom komentaru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene