Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanska heroina

VIDEO: Baka torbicom pretukla pljačkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupinu pljačkaša koja je htjela opljačkati draguljarnicu u engleskom gradu Northamptonu, iznenadila je borbena umirovljenica s torbicom u ruci.

Starica je potrčala ususret šestorici pljačkaša s motorističkim kacigama na glavi i čekićima u rukama, vitlajući samo svojom ručnom torbicom prema njima. Dok su se pljačkaši koncentrirali na pokušaje da razbiju izlog čekićima, starica ih je neumoljivo mlatila torbicom, a sve je zabilježila kamera mobitela jednog od svjedoka događaja, koji se nalazio preko puta draguljarnice, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Jasminka Šoštarić Vanjak - 2 Volja, trud i upornost Ona je diplomirala, a svi mi iz toga možemo nešto naučiti: Jasminka (76) postala je magistra religijskih znanosti Umirovljenica velikog srca - 2 umirovljenica velikog srca Pogledajte priču o nesebičnoj frizerki Ani i beskućnicima: Jedino kad je ona s njima osjećaju da nisu istinski sami

I dok je umirovljenica neumorno udarala po lopovima, oni su se dali u bijeg na mopedima, no dvojica su posrnula, vjerojatno od šoka, nakon čega su se u gužvu uključili i ostali prolaznici te policija. Jedna od svjedokinja događaja i djelatnica draguljarnice, Sarah-Jane Brown, istaknula je kako joj se čini da hrabra žena ima preko 70 godina. Nazvala ju je pravom heroinom.

'Bili smo prestravljeni. Zaključali smo vrata, sakrili se ispod stolova i bili van sebe. Tad smo pogledali prema van i, Bog neka je voli, ona je trčala niz ulicu mašući torbom po zraku i udarajući ih po leđima i kacigama', ispričala je Brown. Zahvaljujući hrabroj starici, do dolaska policije prolaznici su uspjeli obuzdati dio pljačkaša pa je policija od njih šestero, na mjestu događaja uhitila njih četvero.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene