Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška nećakinji

VIDEO Baka otpjevala pjesmu podrške gay brakovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sherri Gray iz Tennesseeija svojom je pjesmom posvećenom nećakinji koja se udaje postala zvijezda, a da to nije ni planirala.

Osim potpore za, popularno rečeno, najsretniji dan u životu ova je baka podršku dala i istospolnim brakovima. Naime, njezina nećakinja udaje se za ženu. Na snimci, koja je već postala internetski hit, 72-godišnja Sherri je za klavirom otpjevala pjesmu 'What if we are just like you?', a istu će najvjerojatnije otpjevati na nećakinjinom vjenčanju, piše The Huffington Post.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Baka preminule djevojčice Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Baka preminule djevojčice optužila majku da je pokrivala ozljede djetetu: "Šminkom, sjenilom... Maloj je otpadala kosa, po vratu je bila izgrebana"

>> Vincent i Bruno - prvi istospolni bračni par u Francuskoj

U svojoj video poruci Sherri je rekla kako ona nije aktivistica, već sam osoba koja se razočara i razljuti kada vidi predrasude. 'Tko smo mi da kažemo što je duša? Koje boje, nacionalnosti ili spola je duša? Kako možemo nekoga etiketirati?', pita se Sherri.

Njezinu izvedbu pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene