Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki Seks skandal

Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki politički seks skandal otkrili su britanski mediji.

Ugledna članica britanske zajednice, aktivna u javno političkom životu Michelle Gent (50), glumila je u sad-mazo filmovima za odrasle, piše MIrror.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Matt Hancock i Gina Coladangelo - 1 kršitelji mjera Nakon seks skandala koji je tresao Veliku Britaniju pobjegli u Hrvatsku: Osramoćeni bivši ministar zdravstva odveo ljubavnicu u Split

Bičevi, lanci, mačevi i oskudno odjevene žene dio su života ove inače obiteljske 50-godišnjakinje. Porno filmove koje je snimala u sjedištu svoje stranke, punašna je političarka prodavala online.

Neimenovani izvor rekao je za Sunday Mirror da su glumcima na audicijama govorili da se 'pripreme za sve.'

Iskustvo jedne domine: 5 istina o seksualnim fetišima

'Tjerali su ljude da budu sve ekstremniji. Michelle se ponašala kao sutkinja u X faktoru', rekao je izvor, koji je išetao iz audicije kada je vidio o čemu se radi.

'Djevojke su pokazivale grudi, pravile se da se samozadovoljavaju, vrištale, glumile orgazme i ljubile se međusobno u nadi da će biti odabrane za glavnu ulogu', dodaje.

Gent je bila lokalna vijećnica u Nottinghamshireu između 2009. i 2013. godine, kada je izgubila izbore. Za snimanje svojih filmova koristila je stranačke urede u Ashfieldu.

Glasnogovornik Liberalnih demokrata izjavio je kako niti stranka niti privatni vlasnik ureda nisu bili upoznati s aktivnostima koje je Gent vodila poslije uredskih sati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene