Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ih okružila

VELIK LOV NA UBOJICE U SAD Jedan raskomadao šefa, drugi ubio šerifa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je primila nekoliko prijava o osobama koje nalikuju na odbjegle ubojice teško naoružana američka policija u subotu je okružila područje mjesta Friendship na zapadu savezne države New York i počela pretraživati teren.

Policija još nije mogla potvrditi da se radi o dvojici bjegunaca Richardu Mattu i Davidu Sweatu, od kojih je jedan osuđen da je ubio i raskomadao svoga šefa a drugi da je sudjelovao u ubojstvu šerifa. Oni su pobjegli prije dva tjedna iz jednog od najstrožih američkih zatvora na sjeveru New Yorka koji je udaljen oko 450 kilometara od mjesta potrage.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Nekoliko različitih svjedoka prijavilo je da je vidjelo dvojicu muškaraca, koji nalikuju odbjeglim ubojicama, u krugu od oko 80 kilometara a u zadnjoj prijavi opisuje se kako hodaju duž željezničke pruge u gradiću Friendship u ruralnom dijelu okruga Allegany, objavila je policija.

MONSTRUM iz Charlestona planirao je prvo napasti školu!

Policija je okružila područje i oko 150 pripadnika saveznih snaga sudjeluje u pretraživanju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene