Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio susjed

MONSTRUM iz Charlestona planirao je prvo napasti školu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica iz Charlestona prvo je planirao napad na college, kazali su prijatelji 21-godišnjeg napadača koji je u crkvi u Charlestonu pobio devet crnih vjernika, prenijeli su Washington Post i NBC News.

Prema Washington Postu Christon Scriven, crni susjed bijelog ubojice Dylanna Roofa, kazao je da je nedavno Roof kazao kako bi želio otvoriti vatru na školu. U drugom trenutku Roof je govorio o napadu na College of Charleston.

Pročitajte i ovo Potraga za ubojicom iz SAD-a - 1 Ostavio mobitel FOTO Ubojica iz SAD-a i dalje u bijegu, pronađena misteriozna poruka, a stručnjaci tvrde: "Možda planira i novi napad" Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Tragedija u osnovnoj školi Ocu dječaka ubojice iz Beograda produžen pritvor, poznato za koliko

"Moja je reakcija tada bila 'govoriš gluposti'", kazao je Scriven za Post. "Ne mislim da je uvijek pri sebi." Scriven je za NBC News kazao da je Roof promijenio plan nakon što je zaključio da je college teže napasti jer je u njega teže ući.

OKRUTNI UBOJICA OKLIJEVAO PRIJE PUCANJA 'Svi su bili ljubazni prema meni'

"On je samo u srijedu rekao da će se sve dogoditi", rekao je Scriven za NBC News.

Roof je proveo sat vremena na čitanju Biblije s drugim vjernicima u 200 godina staroj Afričkoj metodističkoj episkopalnoj crkvi prije nego je otvorio vatru na vjernike u srijedu navečer. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene