Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za identitetom

Nitko ne zna tko je 'mladić iz šume'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnji mladić, koji tvrdi da je pet godina živio po šumama nakon što je izgubio pamćenje, još nije identificiran.

Iako govori tečni engleski jezik 17-godišnjak berlinskim policajcima još nije dao korisne podatke kako bi uspjeli otkriti njegov identitet, piše Sky News. Mladić je pronađen u Berlinu 5. rujna, a na policiju ga je dovela socijalna služba. Tamo je ispričao da ga je otac odveo u šumu nakon što mu je poginula majka, te da se zove Ray. No prezimena se ne sjeća.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Mladić tvrdi da je s ocem spavao po šatorima ili rupama koje su sami kopali, a nakon što mu je, prije dva tjedna, poginuo otac, kompasom je, kako kaže, našao put u grad.

Policijski je glasnogovornik potvrdio da je mladić dobrog zdravstvenog stanja, a kako bi konačno otkrili tko je poslali su njegovu sliku svim policijskim postajama u zemlji i inozemstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene