Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uprava uralske regije Perm podnijela je ostavku nakon nesreće koja se dogodila u srijedu u noćnome klubu u istoimenom gradu, kada su, po najnovijim podacima, poginule 124 osobe.


Među osobama koje su podlegle posljedicama ozljeda je i jedan od vlasnika kluba Aleksander Titljanov. 120 osoba još je u bolnici, rekla je glasnogovornica guvernera regije Perm. 'Zbog tragičnog događaja 5. prosinca, vlada regije Perm odlučila je podnijeti ostavku', stoji u službenom priopćenju. Ostavka uprave slijedila je dan nakon posjeta Permu ruskoga premijera Vladimira Putina.

Većina stradalih su mladi u dobi između 20 i 30 godina. Mnogi preživjeli imaju opekline na 50 posto tijela, a neki od ozlijeđenih priključeni su na umjetna pluća. Dužnosnici su izjavili kako će mnogi među njima, zbog teških opeklina, morati biti podvrgnuti plastičnim operacijama. (Hina)
 

Vezani članci Dalija Orešković Dalija Orešković odgovorila Draganu Kovačeviću na optužbe: "Nisam nikad bila takva žena. Očito sam nekom stala na žulj" Slika nije dostupna Broj žrtava stravičnog požara u ruskom noćnom klubu i dalje raste