Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogi preživjeli imaju opekline na 50% tijela

Uprava regije Perm podnijela ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava uralske regije Perm podnijela je ostavku nakon nesreće koja se dogodila u srijedu u noćnome klubu u istoimenom gradu, kada su, po najnovijim podacima, poginule 124 osobe.

Među osobama koje su podlegle posljedicama ozljeda je i jedan od vlasnika kluba Aleksander Titljanov. 120 osoba još je u bolnici, rekla je glasnogovornica guvernera regije Perm. 'Zbog tragičnog događaja 5. prosinca, vlada regije Perm odlučila je podnijeti ostavku', stoji u službenom priopćenju. Ostavka uprave slijedila je dan nakon posjeta Permu ruskoga premijera Vladimira Putina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 154 mrtvih Broj žrtava stravičnog požara u ruskom noćnom klubu i dalje raste Slika nije dostupna Umrle još dvije osobe Perm: Broj mrtvih u požaru porastao na 148

Većina stradalih su mladi u dobi između 20 i 30 godina. Mnogi preživjeli imaju opekline na 50 posto tijela, a neki od ozlijeđenih priključeni su na umjetna pluća. Dužnosnici su izjavili kako će mnogi među njima, zbog teških opeklina, morati biti podvrgnuti plastičnim operacijama. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene