Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Codey Porter, 10-godišnji dječak, preminuo je u ponedjeljak poslijepodne u bolnici u Seattleu, dva dana nakon što su ga prijatelji stavili u sanduk i zakopali u pijesak, uslijed čega je dječak prestao disati.


Tragedija se dogodila u subotu, u dijelu Seattlea zvanom Everett. Codey se igrao s petero prijatelja u dobi od 8 do 10 godina, a zabava se sastojala stavljanju dječaka u sanduk i zatim zakopavanja u pijesak.

Vezani članci Slika nije dostupna BiH: Bolnica greškom proglasila pacijenta mrtvim, obitelj šokirana Slika nije dostupna TEORIJA ZAVJERE Preminuo prije 19 godina, viđen živ na Kubi?

'Igrali su se i zakopali Codeya, a kada su shvatili da više ne diše, na brzinu su ga krenuli otkopavati', kaže Rebevva Hover, glasnogovornica policije.

Članovi Codeyine obitelji izjavili su kako su djeca ideju za bizarnu igru dobila gledajući crtani film Narutu. Kada se nesretni dječak počeo gušiti i boriti za zrak, ostala djeca mislila su da je riječ o šali. 

Dječakova obitelj zahvalila se svima koji su im u  teškim trenutcima pružili podršku, te su odlučili darovati dječakove organe.

Iz policije kažu kako se protiv petero dječaka neće pokretati istražni postupak, jer se radi o nesretnom slučaju.