Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umro dječak kojeg su prijatelji zakopali u pijesak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Codey Porter, 10-godišnji dječak, preminuo je u ponedjeljak poslijepodne u bolnici u Seattleu, dva dana nakon što su ga prijatelji stavili u sanduk i zakopali u pijesak, uslijed čega je dječak prestao disati.

Tragedija se dogodila u subotu, u dijelu Seattlea zvanom Everett. Codey se igrao s petero prijatelja u dobi od 8 do 10 godina, a zabava se sastojala stavljanju dječaka u sanduk i zatim zakopavanja u pijesak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Neka ih je stid' BiH: Bolnica greškom proglasila pacijenta mrtvim, obitelj šokirana Slika nije dostupna 'Ovdje sam, živ' 'Ubijeni' vođa Boko Harama pojavio se u novom videu islamista

'Igrali su se i zakopali Codeya, a kada su shvatili da više ne diše, na brzinu su ga krenuli otkopavati', kaže Rebevva Hover, glasnogovornica policije.

Članovi Codeyine obitelji izjavili su kako su djeca ideju za bizarnu igru dobila gledajući crtani film Narutu. Kada se nesretni dječak počeo gušiti i boriti za zrak, ostala djeca mislila su da je riječ o šali. 

Dječakova obitelj zahvalila se svima koji su im u  teškim trenutcima pružili podršku, te su odlučili darovati dječakove organe.

Iz policije kažu kako se protiv petero dječaka neće pokretati istražni postupak, jer se radi o nesretnom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene