Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne osjeća se kao muškarac'

Umjesto obrezivanja vozaču kamiona kirurg amputirao penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona iz Kentuckyja tuži kirurga jer mu je bez prethodnog dogovora tijekom rutinskog zahvata obrezivanja amputirao penis.

Phillip Seaton prije četiri godine odlučio se na obrezivanje kako bi izliječio upalu no kirurg John Patterson je, kaže, tijekom zahvata primijetio tumor te je odlučio amputirati pacijentov penis. Seaton je ubrzo tužio cijelu bolnicu i nagodio se s njima izvan suda za nepoznati iznos odštete, no sad je odlučio tužiti i kirurga koji je izveo amputaciju.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Suđenje je na sudu u Kentuckyju započelo jučer i Seatonovi odvjetnici su u uvodnoj riječi kazali kako se njihov klijent od 2007. godine više ne osjeća kao muškarac. 'Naš klijent je ljutit jer mu dr. Patterson nije dao mogućnost izbora niti mogućnost da ide po drugo mišljenje te pacijent nije ni znao za rak', kazali su odvjetnici, a prenosi AP.

No odvjetnici kirurga tvrde da mu u prvom zahvatu odstranjen samo vrh penisa te da je ostatak uklonjen naknadno u drugoj bolnici. Po njima, kirurg mu je spasio život. U sudnici se išlo toliko daleko da su odvjetnici oštećenog pokazali fotografiju Seatonovog međunožja. 'Možete vidjeti da tu nema ničega', kazali su.

Seaton i supruga traže nepoznati iznos novca zbog 'gubitka mogućnosti iskazivanja osjećaja privrženosti i ljubavi prema partneru'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene