Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi udarac

VIDEO Rusi se pohvalili novim potezom: "Uništili smo značajno skladište streljiva u Hersonu!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinske snage uništile su "značajno" skladište streljiva u blizini okupiranog lučkog grada Heničeska u južnoj regiji Herson, rekao je u nedjelju Serhij Bratčuk, glasnogovornik vojne uprave Odese.

"Naše oružane snage zadale su dobar udarac ujutro - i to vrlo glasan - u selu Rikove, u okrugu Heničesk, na privremeno okupiranom teritoriju regije Herson", rekao je Serhij Bratčuk, glasnogovornik vojne uprave Odese u jutarnjoj videoporuci u nedjelju.

"Tamo se nalazilo vrlo značajno skladište streljiva. Uništeno je." Reuters nije mogao neovisno provjeriti informaciju. Iz Rusije nije bilo trenutačnih komentara o navodnom napadu.

Ukrajinski mediji objavili su video snimke na kojima se vidi golemi oblak dima koji se diže daleko na horizontu uz zvuke eksplozija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Jedinice za blokadu" VIDEO Totalni kaos u ruskim redovima u Ukrajini: Vojnici otkrili šokantna iskustva i bizarne naredbe koje su dobivali

Selo Rikove udaljeno je oko 20 kilometara od Heničeska, lučkog grada na Azovskom moru u južnoj Ukrajini koji je okupiran od prvih dana ruske invazije na Ukrajinu u veljači 2022.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene