Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za točno mjesec dana završava izbor za 7 svjetskih čuda prirode. Ostalo je još 28 destinacija iz cijelog svijeta, a glasati možete i vi.


Izbor u organizaciji švicarske neprofitne fundacije New 7 wonders of nature traje do 11. studenog ove godine a započeo je još 2007. s nominacijama za 440 kandidata iz 220 zemalja. Jedan od kandidata su bila i naša Plitvička jezera.

Vezani članci PR dm će ukupno uložiti u odabrane projekte koji doprinose zaštiti okoliša i prirode najmanje pola milijuna kuna Nika Pintar Poduzetnici na nogama zbog kriterija prolaska na natječajima: "Da tako nešto imate na fakultetima, sutra biste imali revoluciju"

Jedan od finalista su i slapovi Iguazu na granici Brazila i Argentine.

'Ako Iguazu slapovi postanu jedno od 7 svjetskih čuda prirode oči cijelog svijeta će biti uprte u njih. A danas je to jako važno iz ekološkog aspekta i zbog razvoja turizma', kazao je predsjednik fundacije Bernard Weber.

Slapovi Iguazu su jedni od navećih na svijetu - 275 zasebnih slapova visine od 60 do čak 82 metra protežu se gotovo 2,7 kilometara u dužinu. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju