Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Ljubomora

Uhvatio djevojku u krevetu s dvojicom, pobio ih sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 50-godišnjak u stanu u Brooklynu uhvatio svoju 51-godišnju djevojku u krevetu s dva muškarca te ih je u izljevu bijesa svo troje ubio.

Muškarac je priznao zločin te je uhićen. Tijela dvojice muškaraca izbacio je iz automobila negdje na području New Jerseya, dok je tijelo žene pronađeno u stanu, prenosi američki portal Sify news. Prevareni muškarac u stan je došao iza ponoći i zatekao svoju djevojku u seksualnom činu s dvojicom muškaraca. Nakon što ih je ubio, svom je prijatelju na telefonskoj sekretarici ostavio poruku u kojoj je opisao što je učinio. Kad je policija stigla u stan, pronašla ga je nagnutog nad tijelo mrtve žene u spavaćoj sobi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rodni jaz Žene u Hrvatskoj od danas do kraja godine rade besplatno PR Savjeti za moderan izgled Muška košulja je temelj muškog outfita. Saznajte kako izgledati moderno uz pomoć košulje

Policija nije objavila kako su žrtve ubijene, vatrenim oružjem ili na neki drugi način. Susjedi kažu kako pri privođenju nije izgledao ni uplašeno ni uzbuđeno, ali nije izgledao ni šokiran. 'Jednostavno je spustio glavu i ušao u policijski automobil', rekla je jedna susjeda, koja nije imala ni lijepe riječi za ubijenu ženu. 'Tek prije tri tjedna je doselila i bilo je očito da se nalazi s više muškaraca', kaže ona, dok druga susjeda svjedoči kako je kobne noći čula da netko doziva u pomoć, no mislila je da se netko uplašio pasa koji su lajali u jednom stanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene