Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Neobična kazna

Uhvatila kći u nasilnom ponašanju: Je li ova majka pretjerala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka iz Sjeverne Karoline uhvatila je svoju kćer u cyberbullyingu pa ju je odlučila kazniti na jedan, pomalo neobičan način. I dok jedi smatraju da je majka dobro postupila, drugi nisu baš oduševljeni njezinom kaznom.

Cara Schneider je odlučila svoju kćer kazniti zbog nasilnog ponašanja na internetu. Majka je bila toliko zgrožena da je svoju kćer odlučila javno osramotiti. Naime, tinejdžerica je morala prodati svoj iPod te novac donirati u dobrotvorne svrhe, ali je morala i pozirati s papirom na kojem je pisalo: 'Ja sam Hailey, draga i pametna cura, ali sam društvene mreže koristila u loše svrhe. Kao kaznu morala sam prodati svoj iPod i novac donirati nekoj udruzi koja se bori protiv nasilja zbog toga što je nasilje loše'.

Fotografiju djevojčice s tom porukom majka je objavila na Facebooku, a kasnije se proširila i na Redditu. Dok jedni smatraju da je majka dobro postupila, drugi je kritiziraju. 'Ponižavati svoje dijete da je naučiš da ne ponižava drugu djecu!? Da mi je samo znati odakle joj to', napisala je jedna korisnica na Redditu.

Pročitajte i ovo Podaci - 1 Brzina interneta Hrvatski Telekom mora platiti 5,9 milijuna eura: "Određivanje ovakve drakonske kazne je izvan svakog razumnog okvira" Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Krala i prodavala bebe nakon poroda, dobila SMRTNU KAZNU

'Ovo je strašno. Zbog ovakvih stvari djeca samo zamrze svoje roditelje. Ovo će je samo natjerati da se ponaša još gore, iz inata', napisao je još jedan korisnik.

No, oglasila se i majka koja je kazala da joj nije žao što je fotografiju objavila na Facebooku jer želi da joj se kći lijepo ponaša prema drugima. Dodala je i kako je fotografija bila zadnji način kako bi je dovela u red, budući da sve prethodne metode, poput zabrane izlazaka, nisu dale rezultata, prenosi Daily Mail.

'Nisam zabrinuta zbog negativnih komentara. Ja sam joj majka i učinila sam ono što mislim da je najbolje s obzirom na okolnosti. Pokušala sam i s drugim kaznama, ali ovo odgovara onome što je učinila. Ne žalim zbog ničega', napisala je majka na svom Facebook profilu i dodala da nije htjela da fotografija postane viralna te da je na Redditu objavljena bez njezina znanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene