Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska policija u srijedu je uhitila novinara BBC-a Raya Goslinga koji je priznao da je ubio svog ljubavnika koji je bolovao od AIDS-a.


Višestruko nagrađivani autor BBC-jevih dokumentaraca Ray Gosling u radijskoj je emisiji priznao da je ljubavnika ugušio jastukom u bolničkoj sobi, nakon što su liječnici objavili da mu ne mogu ublažiti patnje. On nije imenovao svog partnera. Veteran britanskog novinarstva rekao je da ne žali što je to učinio i tvrdi da se s ljubavnikom tako dogovorio ako mu se bolovi pogoršaju. Prema britanskome zakonu, za pomaganje u samoubojstvu predviđena je kazna do 14 godina zatvora. 'Nottinghamska policija jutros je uhitila 70-godišnjaka zbog sumnje da je počinio ubojstvo, a na temelju saznanja putem radijske emisije BBC-a', priopćila je policijska glasnogovornica. (Hina)

Vezani članci Princeza Diana Promjene na BBC-ju nakon otkrića vezanog za intervju s princezom Dianom: ''Ništa ne poduzeti više nije opcija'' Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry nastavlja šokantnu životnu ispovijest: ''U jednoj večeri bih popio koliko se popije u tjedan dana, nitko me neće ušutkati!''