Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Treći osumnjičeni za bombu u Vitezu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Federacije Bosne i Hercegovine uhitila je trećeg osumnjičenog za podmetanje eksplozivne naprave u trgovinskom centru FIS u Vitezu ranije ovog mjeseca.

Glasnogovornik Tužiteljstva BiH Boris Grubešić izjavio je kako je tijekom dana u pritvor državnog suda prebačen 41-godišnju Amir Ibrahimi iz Viteza.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Slika nije dostupna Tri osobe u pritvoru zbog eksplozije u Vitezu

'On je predan tužitelju koji će od Suda BiH tražiti određivanje pritvora od 30 dana', kazao je Grubešić.

Glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH Robert Cvrtak pojasnio je kako je Ibrahimi uhićen u petak navečer te da je tijekom istrage istog dana saslušano još nekoliko osoba.

>> Tri osobe u pritvoru zbog eksplozije u Vitezu

>> Vitez: Eksplozija u trgovačkom centru, jedna osoba smrtno stradala

U eksploziji naprave podmetnute u trgovinski centar FIS u Vitezu u vlasništvu Pere Gudelja 9. listopada poginuo je zaštitar a još sedam osoba je ozlijeđeno.

Zbog sumnje da su počinili ovo kazneno djela dva dana nakon eksplozije uhićeni su Suvad Džidić iz Viteza i Admir Ahmetspahić iz Zenice i oni su još uvijek u pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene