Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije ozlijeđen

Novi napad nožem u osnovnoj školi u Srbiji: Reagirala interventna policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Učenik osmog razreda nožem nasrnuo na vršnjaka u Nišu.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da se u srijedu u popodnevnim satima dogodio incident u Osnovnoj školi Vožd Karađorđe u Nišu kada je učenik osmog razreda nožem napao vršnjaka iz druge škole.

"Po pozivu radnika osiguranja škole na mjesto događanja izašla je interventna policija i ekipa Hitne pomoći i učeniku koji je zatečenom u dvorištu oduzet je nož. Incident je završio bez ozlijeđenih", izjavili su iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što se događa? Novi horor u beogradskoj školi: Bivša učenica (15) kuhinjskim nožem napala dječaka i profesoricu

O slučaju je obaviješteno Više javno tužiteljstvo i napad je okarakteriziran kao ugrožavanje sigurnosti, prenosi Nova.rs.

Iz PU Niš izvijestili su da su istoga dana obavili istragu zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima se nalazi mladić s pištoljem u rukama u blizini "Osnovne škole Dušan Radović“. 

Pročitajte i ovo Poruka pred školom u Beogradu Saslušanje trajalo duže od tri sata Ocu dječaka ubojice mjesec dana pritvora: Objavljeno za što se sve tereti i koju bi kaznu mogao dobiti

"Nakon istrage je utvrđeno da je učenik osmog razreda te škole u rukama imao plastični pištolj“, poručili su iz policije.

O tom događaju također je obaviješteno Više javno tužiteljstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene